Contact
 

Informatie over Automate en de Onderdelenlijn

Op deze pagina staat informatie de onderdelenlijn, het Automate software pakket dat wij gebruiken en de online voorraad.
de Onderdelenlijn
Auto- Demontage- en Revisie bedrijf Elferink b.v. is al jarenlang aangesloten op de Onderdelenlijn. Vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen is het doel van dit netwerk in Nederland. In 1990 begonnen en tegenwoordig een begrip in de automotive wereld. Heeft u auto-onderdelen nodig van een ander merk dan Saab of Volvo, dan kunt u altijd de Onderdelenlijn proberen. Plaats een aanvraag voor de auto-onderdelen die u zoekt en wacht op de reacties van de aangesloten bedrijven. Gegarandeerd succes.
Automate softwarepakket
 
Naast de Onderdelenlijn heeft autonet een zeer uitgebreid software pakket ontwikkeld genaamd automate. Met dit automate systeem zorgt Elferink b.v. dat de onderdelenvoorraad altijd keurig op orde is. Alle onderdelen zijn keurig voorzien van barcode labels en makkelijk terug te vinden. Geen gezoek meer maar van achter de computer altijd de juiste onderdelen onder de knop voor u vindbaar. Wilt u weten wat automate nog meer kan? Kijk dan eens op www.autonet.nl. Veel autodemontagebedrijven in Nederland maken hier al jaren naar volle tevredenheid gebruik van.
Online onderdelenvoorraad
 
Naast de Onderdelenlijn en automate is er ook de mogelijkheid tot inzage in de Online onderdelenvoorraad op internet. Sinds 2004 operationeel en niet meer weg te denken. Ook Elferink b.v. heeft de voorraad al jaren online staan. Gevoed vanuit het automate systeem altijd up-to-date. De voorraad van de betere autodemontagebedrijven onder 1 dak. Voor Saab en Volvo moet u natuurlijk bij Elferink b.v. zijn. Voor andere merken verwijzen wij u naar de totale voorraad, te vinden op de Onderdelenlijn. Klik hier voor de Saab en Volvo onderdelen van Elferink b.v.
 
Auto Demontage en Revisie bedrijf
Elferink B.V.

Mettenkampsweg 6
7468 AH Enter
Tel: (+31) 0547-381539
Email: info@elferink.nl
WhatsApp: 06-10578883
Wij zijn gespecialiseerd in
Saab, Opel en Volvo onderdelen.

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een
8,7 uit 10 (781 beoordelingen)
en 99 % beveelt ons aan.
 
Contact