Specialist in Opel, Saab en Volvo

Automate unseren Automatisierungspartner

Diese Seite enthält Informationen über die Teilelinie, das von uns verwendete Automate-Softwarepaket und das Onlinevoorraad.

die Onderdelenlijn

de Onderdelenlijn

Auto- Demontage- en Revisie bedrijf Elferink b.v. is al jarenlang aangesloten op de Onderdelenlijn. Vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen is het doel van dit netwerk in Nederland. In 1990 begonnen en tegenwoordig een begrip in de automotive wereld. Heeft u auto-onderdelen nodig van een ander merk dan Opel, Saab of Volvo, dan kunt u altijd de Onderdelenlijn proberen. Plaats een aanvraag voor de auto-onderdelen die u zoekt en wacht op de reacties van de aangesloten bedrijven. Gegarandeerd succes.

Automate software

Naast de Onderdelenlijn heeft autonet een zeer uitgebreid software pakket ontwikkeld genaamd automate. Met dit automate systeem zorgt Elferink b.v. dat de onderdelenvoorraad altijd keurig op orde is. Alle onderdelen zijn keurig voorzien van barcode labels en makkelijk terug te vinden. Geen gezoek meer maar van achter de computer altijd de juiste onderdelen onder de knop voor u vindbaar. Wilt u weten wat automate nog meer kan? Kijk dan eens op www.autonet.nl. Veel autodemontagebedrijven in Nederland maken hier al jaren naar volle tevredenheid gebruik van.

Online Teillager

Naast de Onderdelenlijn en automate is er ook de mogelijkheid tot inzage in de Online onderdelenvoorraad op internet. Sinds 2004 operationeel en niet meer weg te denken. Ook Elferink b.v. heeft de voorraad al jaren online staan. Gevoed vanuit het automate systeem altijd up-to-date. De voorraad van de betere autodemontagebedrijven onder 1 dak. Voor Opel, Saab en Volvo moet u natuurlijk bij Elferink b.v. zijn. Voor andere merken verwijzen wij u naar de totale voorraad, te vinden op de Onderdelenlijn. Klik hier voor de Opel, Saab en Volvo onderdelen van Elferink b.v.