Specialist in Opel, Saab en Volvo

Informatie over ons bedrijf

De specialist in gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen

Als Volvo, Saab en Opel specialist in origineel gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen nemen wij een bijzondere positie in de markt in. Ons leveringsprogramma bestaat namelijk uit zowel gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen. Die wij uiteraard onder garantie leveren.


Redenen om orgineel gebruikte delen toe te passen:

- Duurzaam
- Aantrekkelijke prijs
- Op voorraad, dus geen extra besteltijd
- 3 maanden garantie


Duurzaam

Hergebruik van onderdelen is volgens de Ladder van Lansink de hoogste vorm van het geven van een tweede leven aan materialen. Wij proberen dan ook zoveel als mogelijk de door ons gedemonteerde auto-onderdelen een nieuw leven te geven in andere voertuigen. Maar ook de niet meer herbruikbare onderdelen vinden via ons bedrijf een weg in de recyclingketen. Hierdoor worden de materialen grotendeels in andere vormen weer toegepast. In samenwerking met onze partner Auto Recycling Nederland zoeken wij continu naar steeds effectievere vormen van recycling.

Door onze specialisatie hebben wij een brede voorraad

Onze focus ligt op maar enkele merken. Van deze merken hebben wij een breed assortiment liggen! Zowel gebruikt, gereviseerd en nieuw. Op onze website www.elferink.nl vindt u een uptodate overzicht van alle onderdelen die in ons magazijn liggen en een catalogus van alle nieuwe en gereviseeerde onderdelen uit ons assortiment.


Revisie

Naast gebruikte en nieuwe leveren wij ook gereviseerde motoren, versnellingsbakken, remtangen en cilinderkoppen. Als specialist in Volvo, Saab en Opel hebben wij de techniek van deze auto‘s doorgrond. Onze gereviseerde onderdelen staan garant voor weer vele kilometers rijplezier.


Vandaag besteld morgen in huis

Wij leveren onze onderdelen In Nederland binnen 24 uur. Dit betekent vandaag besteld, volgende werkdag in huis! Wij hebben een intensieve samenwerking met een gespecialiseerde transporteur die dagelijks onze onderdelen naar de klant brengt.

Garantie

In veel gevallen kunnen reparaties net zo goed met gebruikte als nieuwe onderdelen worden uitgevoerd. Een gebruikt onderdeel dat onder garantie wordt geleverd zal in prijs zeker aantrekkelijker zijn als een nieuw onderdeel.


Gesprekspartner

Als specialist kennen wij alle typen Volvo, Saab en Opel van binnen en van buiten. Hierdoor zijn wij voor u als merkspecialist een volwaardige gesprekspartner. Bestelt u bij ons onderdelen dan krijgt u gegarandeerd de goede.

Algemene informatie over ons bedrijf.

Contact gegevens

Auto Demontage en Revisiebedrijf Elferink B.V.
Mettenkampsweg 6
7468 AH Enter

Tel: (+31) 0547-381539
Email: info@elferink.nl
WhatsApp: 0547-381539

KvK-nr: 081.70.895
BTW-nr: NL8133.51.236.B02

Openingstijden

maandag tot vrijdag : 8:00 tot 17:00
zaterdag 9:00 tot 12:00
zon en feestdagen gesloten.


WhatsApp

Wij zijn bereikbaar via WhatsApp!
ons nummer is (+31) 0547-381539
Start het gesprek met een vraag en wij komen hier zo snel mogelijk op terug

Route beschrijving

Route naar ons bedrijf

Neem op de A1 (tussen Deventer en Hengelo) de afslag [28] (Rijssen, Goor, Enter). Volg de borden Enter Ga de eerste rotonde recht over. Neem op de tweede rotonde de eerste afslag het industrie terrein 'de Vonder op'. Neem dan de eerste weg links u vind ons na ca. 300 meter aan uw linker hand.